green gaming verktyg

Mr Green lanserar Green Gaming

Mr Green förhindrar osunt spel med nytt Green Gaming verktyg

Mr Green har alltid visat att de tar ansvar för sina spelare och har lanserat ett smart verktyg kallat Green Gaming för spelare där de kan få mer insikt om riskbeteende gällande sitt spelande. Verktyget ger även Mr Green mer insikt gällande individuella spelare och kan med verktygets hjälp se om ett sunt spelande övergår till osunt. På så sätt kan de tidigt märka ifall en spelare ligger i riskzonen för ett eventuellt spelmissbruk och anpassa erbjudanden och ge spelaren rekommendationer för att minska riskerna för osunt spelande.

Mr Green hoppas att deras nylanserade Green Gaming verktyget kommer att ledare till sundare spel bland sina spelare och ser gärna att andra operatörer tar efter för att minska spelberoendet. Vi på Sportbetting24.se tycker att framtagandet av Green Gaming verktyget är ett mycket bra initiativ och hoppas att andra spelbolag tar tillfället i akt och går på samma linje för att uppnå ett sundare spelande inom casino och betting branschen.

Mr Green går i bräschen gällande spelansvar

Att MrGreen tar detta med spelansvar på största alvar går inte att ta miste på. De har vunnit flera prestigefyllda titlar för just detta. Några av titlarna de kan titulera sig med är från 2017 och 2018 är:

  • Social Responsible Operator of the Year 2018 – International Gaming Awards
  • Corporate Responsible Provider of the Year – Global Gaming Awards
  • Socially Responsible Bookmaker of the Year – Sports Betting Community Awards

Hur fungerar då deras Green Gaming verktyg?

Mr Green har gjort det väldigt enkelt och smidigt för dig att komma igång med Green Gaming verktyget. Med dessa tre enkla steg kommer du igång.

1. Logga in på ditt Mr Green-konto och öppna huvudmenyn
2. Klicka på Green Gaming fliken och godkänn sekretesspolicyn
3. Genomför utvärderingstestet på 15 frågor

Efter dessa enkla steg ser du din individuella riskprofil och eventuella råd.

Leave a Reply