betta utan konto

Betting utan konto är säkert och smidigt

Om du tillhör de som drar sig för att skapa konton på flera spelsajter för att betta så ska du veta att du inte behöver göra det. Idag så finns det gott om sportsbettingportaler som låter dig spela utan att först registrera ett konto. Med betting utan konto så blir dina satsningar så flexibla som de borde vara. Du satsar där du vill, när du vill!

Läs mer om betting utan konto

Vad är betting utan konto?

Det låter kanske som en omöjlighet men saken är den att du ju redan har ett konto. Vanligtvis så skickar du pengar från ditt bankkonto till ett spelkonto som du har på en spelsajt. Ibland så kanske du skickar pengarna via ett konto som finns på en e-plånbok för att göra processen ännu säkrare. Med betting utan konto så hoppar du över dessa steg.
Du kommer inte att behöva något konto på spelsajten då du kan skicka pengarna direkt från ditt bankkonto. Det här kan du göra med Trustly och med BankID. Processen är mycket smidigt och ser ut enligt följande:

  • 1. Välj en spelsajt som du vill betta på
  • 2. Välj betting utan konto
  • 3. Fyll i ditt personnummer
  • 4. Välj den bank du betalar från
  • 5. Identifiera dig med ditt BankID
  • 6. Börja betta!

Det är bara den första transaktionen som ska godkännas med BankID. Efter denna så kan du skicka pengarna utan identifiering och då går det ännu snabbare. Med den här metoden så kommer spelbolaget som du bettar med att få de uppgifter som krävs för att du ska kunna spela lagligt och säkert. De kommer att veta hur gammal du är. Det framgår då du väljer att betala för dina satsningar på detta vis.
Det behövs inte mer information än så och det är också därför som alltfler bettingsajter väljer att erbjuda betting utan konto. Det spar dig tid och kanske också pengar…

betting utan konto

Viktiga fördelar med att spela utan konto

Listan men fördelar då du bettar utan att först skapa spelkonto på en sportsbook online kan göras hur lång som helst. Till att börja med så kommer du att slippa fylla i ett formulär med en massa personlig information. Det här är ju annars ett måste då du vill börja spela på en sajt online. De kommer att ta reda på vad du heter och vill också få din email.

Slipp en långdragen registreringsprocess
När du väl gör dig redo för att skicka pengar till sajten så är det inte ovanligt med flera steg där du får identifiera dig. Det är klart att det är bra att seriösa spelsajter efterfrågar bevis på att du är den som du säger att du är. Det minskar risken för bedrägerier.

Men då du måste få fram kopior på ID-handlingar och sedan scanna dessa för att skicka så kan det ta lång tid innan du kommer igång med spelen. Det kan kännas segt. Detta för att inte nämna att du kanske inte har lust att dela med dig av den här informationen med den ny spelsajt som du just har börjat kika på.

Du spar alltså tid med betting utan konto och du upplever att du får vara privat. Ingen kommer att be dig om att bevisa något för det har du redan gjort med ditt BankID.

Pengarna direkt till ditt konto
En annan sak som också spar tid är att utbetalningar går direkt till ditt bankkonto. Pengar som du vinner med dina satsningar kommer inte att landa på ett spelkonto. Om du tycker om att spela på flera olika spelsajter så kan det vara svårt att hålla reda på de olika kontona. När pengarna kommer direkt till ditt bankkonto så finns det inte så mycket att tänka på.

Du spelar och vinner, pengarna skickas direkt till rätt ställe. Du behöver inte diskutera saken med speloperatören som kanske har en massa regler för egna spelkonton gällande bonusar och annat.

Allting samlat på ett ställe
Precis som att du kan ha flera olika spelkonton så kan du använda flera olika betalningsmetoder. Det innebär då att du kanske har flera olika konton online med e-plånböcker som Neteller.

Det blir onekligen mycket smidigare att ha pengarna som du vinner på spel på en plats. Detsamma kan sägas om betalningar. Du skickar pengar från ditt konto och du skickar dem omedelbart. Det här minskar på saker som du måste hålla i huvudet som lösenord och koder.

Dina betalningar för betting online kommer att se ut precis som andra betalningar som du gör online från ditt konto. Det minskar på risken för att du gör fel. Och med allting samlat på ett ställe så kan det bli lättare att hålla koll på budget för nöje och shopping.

Nej tack till reklam och spam!
Du är inte ensam om att vara trött på reklam och spam. Även om sajten som du vill betta på hävdar att de inte delar med sig av din information till tredje part så kan de använda den för egen information som skickas ut med jämna mellanrum.

Med andra ord så får du kort efter att ha registrerat dig en massa email och sms. Du får veta när nästa hästevenemang drar igång trots att du bara satsar på Allsvenskan. Du får inbjudningar till kampanjer och event som du faktiskt inte är intresserad av.

När du sköter din betting utan konto så slipper du all form av reklam på detta vis. Spelsajten har inte tillgång till din email eller ditt telefonnummer. De kan inte nå dig även om de vill det. Din information kan därmed inte läcka till andra som gärna skulle vilja förse dig med regelbunden kommunikation.

Finns det inga nackdelar?

Det låter kanske som att betting utan konto är det bästa som har hänt sedan Kalles kaviar. Och kanske är det också så. I varje fall för dig som älskar att satsa på sport online och som har fått nog av allt krångel med olika betalningsmetoder och reklam som alltid hittar hela vägen till din inbox.

Skattefria vinster
Om du inte vill att Skatteverket ska se vad du har vunnit så blir det också lite besvärligt. Pengar som skickas direkt till ditt bankkonto syns tydligt. Det här är inget problem då du väljer att betta med ett spelbolag har svensk licens och som ger dig skattefria vinster.

Men låt oss säga att du hittar en spelportal som inte har licens och som känns så bra. Då måste du skatta på vinster och det kommer du inte ifrån med tydliga transaktioner till ditt bankkonto.

Hur blir det med bonusar?
Sedan så är det där med bonusar något att beakta. Det är klart att sportsajter kan erbjuda fördelar även om du vill betala med BankID och slippa skapa ett konto. Men det är inte säkert att du får samma tillgång till den typ av erbjudanden som ofta går hand i hand med betalningsmetoder som e-plånböcker.

Det här beror lite på sajt som du använder för betting utan konto. Om du tycker att det är viktigt att få lite extra belöning för att du är lojal spelare på sajten så är det viktigt att du tar reda på hur detta kommer att fungera när du inte har ett traditionella spelkonto.

Säkerhet och spelbudget
Rent tekniskt så är det säkert att betta utan att ha ett konto på spelsajten, men det finns en annan aspekt och det är din personliga säkerhet. Om du är en person som kan betta på lite för vilt så är det inte särskilt bra att pengarna dras direkt från ditt konto.

Risken finns att du spelar med pengar som ska gå till annat som mat och hyra. Du bör se på möjligheten att sätta gränser för hur mycket du får betta med på sajten. Det kan vara ett sätt att motverka risken som kommer med betalningar som görs direkt från ett lönekonto.

Urvalet av bettingsajter växer

Redan nu så finns det gott om spelsajter som kan erbjuda dig betting utan konto och det blir bara fler. I och med att så många spelare är intresserade av att kunna spela på detta vis så är det fler spelportaler som ger möjligheten.

Ett större urval är bra för spelare eftersom det ökar konkurrensen. Spelsajterna slåss om att du ska bli medlem och satsa. Det betyder att du får bättre erbjudanden. Men nu kan det förstås vara bra om du tänker till lite innan du väljer sajt att betta på.

Så väljer du en bra sportsbettingsajt

Att det går att satsa på spel online utan att ha ett spelkonto på sajten är en fördel men inte tillräckligt för att du ska bli medlem. Ett bra och välkänt namn är också ett plus men inte heller allt. Det finns några saker som du måste beakta innan du drar igång med dina satsningar.

Spelurval
Om du är nybörjare så kanske du inte funderar så mycket på vilka matcher som täcks och vilka sporter. Men den som har bettat längre vet att det är viktigt att se på detta. Om din favoritsport är något som inte är så vanligt så kan du inte räkna med att alla evenemang kommer att representeras på en sportsbook online.

Läs en recension av den spelsajt som du vill satsa på. Ta reda på hur spelurvalet ser ut. Kan du spela live? Vilka sporter finns? Hur lätt är det att navigera mellan spel och bläddra framåt för att se vad som är på gång?

En stor fördel med att betta utan konto är ju att du på detta vis på ett säkert sätt kan testa. Om du inser att det inte var så bra som du hade tänkt dig så är det bara att betta på en annan sajt. Den första spelsajten har inga detaljer om dig och det finns inga band eller löften som du måste hålla dig till.

Men trots att det är så enkelt att testa sig fram så kan det vara klokt att spara tid på att först lära sig lite mer. Ta reda på att de sporter du vill betta på är väl representerade. Med denna information så är chansen att du hittar rätt mycket större.

Odds
Oddsen skiljer sig inte så stort mellan de olika sportsajterna för svenska spelare. Men visst kan det hända att det dyker upp tillfällen där du inser att du får en riktigt god chans att tjäna lite mer på din kunskap och dina insikter.

Vad gäller odds så är det faktiskt mycket bra att kunna växla mellan olika sajter. Det gör ju att du kan spela på rätt plats i rätt tid. Ta för vana att hålla ett öga på oddsen så att du spelar där det får bästa chanserna till en större vinst.

Support
Ibland så behöver man hjälp. Det kan vara så enkelt att du undrar vad som hände med oddsen för en viss spelare eller match. Du har mycket att tjäna på att välja en sportsbettingsajt som ger dig god support. Den ska finnas tillgänglig dygnet runt och vara lätt att nå.

Det är givetvis så att det blir bra mycket enklare då du spelar på sajter där supporten pratar svenska. Det ger dig en trygg känsla oavsett vad du har frågor om. Ta alltid reda på att du kommer att få bra kundtjänst innan du gör en första överföring för att satsa.

spelbolag utan konto

Lyssna på andra
Ett bra sätt att hitta rätt spelsajt som ger dig betting utan konto är att lyssna på andra. När du har läst recensioner så vet du mer om vad som erbjuds och hur sajten fungerar. Men bäst input på hur det verkligen känns på sajten får du från andra spelare som är aktiva där.

Du kan chatta med andra spelare via forum och läsa inlägg. Ibland så är folk sura för att de förlorade med en satsning som de trodde var självklar. Det är inget som har med själva sajten att göra. Men då du ser att det finns klagomål på hur sajten bemöter spelare i supporten och hur utbetalningar sköts så ska du notera det.

När du är lyhörd och kan skilja vanligt gnäll från sann kritik så blir det lättare att hitta till den bettingsajt som du verkligen kommer att trivas med. Det är klart att du får högre säkerhet då du inte delar med dig av email och annan personlig information. Men det här är inte allt. Säkerheten påverkas av mer än så!

Spela säkert utan konto

Så hur ska du säkra att du får ut mesta möjliga av betting utan konto? Det finns några mycket viktiga punkter som du ska beakta för att din sportsbetting ska ge dig det nöje som du är ute efter. Betting utan något konto på spelsajten kan vara en enorm fördel för dig som spelare. Men bara om du betänker följande:

Betta för att det är kul
Det finns de som lever på sportsbetting, det stämmer. Men räkna inte med att bli en av dessa. Även om du kan mycket om den sport som du vill betta på så är det inte säkert att du kan vinna så mycket på dina gissningar att du kommer att kunna säga upp dig på jobbet. Spela alltid för att det är kul, inte för att du vill bli rik!

Gör upp en spelbudget
Du måste ha en spelbudget innan du spelar på några som helst spel. En bra spelbudget är en summa som du är redo att förlora. Budgeten ska aldrig räkna med vinster men den bör ha en plan för vad du gör med det som snabbt susar in direkt från spelsajten till ditt bankkonto. En del kan du spela mer med och en del kanske du vill göra annat med.

Tänk på att en spelbudget som ligger på samma konto som pengarna som ska gå till annat kräver noggrann planering och uppriktighet. Om du är impulsiv spelare så kan det vara så att betting utan något spelkonto inte är det bästa valet för dig.

Spela sunt
Oavsett hur mycket pengar du har råd att lägga på din betting så är det viktigt att vara medveten om tiden du lägger på den. Det spar tid att kunna betta utan konto, men det här kan också vara något som gör att du satsar då du egentligen skulle ha gjort något annat.

För att sportsbetting ska förbli en kul hobby som ger energi och spänning så gäller det att du undviker att sitta med hobbyn när vänner och familj vill ha din uppmärksamhet. Precis som att du skapar en budget för dina pengar så kan du behöva skapa en budget för din tid.

Om du betänker dessa tre viktiga punkter så kan din sportsbetting nå helt nya nivåer då du inte behöver spelkonton och snabbt kan lägga din satsning precis där du vill och när du vill!

Spelbolag med Svensk spellicens

Spelbolag utan konto.
YoBetIt, Speedybet, Hajper, Snabbare, Comeon, Unibet, LeoVegas och Paf.4.7

100% upp till 2000kr
2000kr insättning = 4000kr att spela för
Livebetting, livestreaming och cash-out!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.6

100% upp till 2000 kr
2000kr insättning = 4000kr att spela för
Vinstpengarna på kontot inom 5 minuter!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.6

200% upp till 1000 kr
500kr insättning = 1500kr att spela för
Spelutbud i världsklass!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.5

100% upp till 1000 kr
1000kr insättning = 2000kr att spela för
Tryggt och stabilt spelbolag!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.5

150% upp till 1500 kr
1000kr insättning = 2500kr att spela för
Grym bettingsajt med bra bonus!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.5

500% upp till 500 kr
100kr insättning = 600kr att spela för
Riktigt bra välkomstbonus!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.4

Ingen välkomstbonus
Sätt in valfri summa
Blixtsnabba insättningar och uttag!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.7

100% upp till 1000kr
1000kr insättning = 2000kr att spela för
Populär spelsajt med bra bonus!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.4

Ingen välkomstbonus
Sätt in valfri summa
Rekordsnabba insättningar och uttag!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.7

Bonussumma 500 kr
50 kr upp till 10 gånger
Mycket bra spelutbud!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.5

Ingen välkomstbonus
Sätt in valfri summa
Bra spelupplevelse!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.6

100% upp till 2000 kr
2000kr insättning = 4000kr att spela för
Grymt spelutbud på sport!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.5

100% upp till 500 kr
500kr insättning = 1000kr att spela för
Populärt spelbolag bland proffsen!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.6

Ingen välkomstbonus
Sätt in valfri summa
Svenskt spelbolag med höga odds!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.5

100% vinst upp till 5000kr
Dubbla första vinsten upp till 5k
Rejäl bonus utan omsättningskrav!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.6

100% upp till 1000kr
1000kr insättning = 2000kr att spela för
Stor inriktning på e-sport!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.7

100% upp till 100kr
100kr insättning = 200kr att spela för
Spela helt utan omsättningskrav!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.5

50% upp till 250kr
250kr insättning = 375kr att spela för
Bra spelutbud och lågt omsättningskrav!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


4.5

200% upp till 1000kr
500kr insättning = 1500kr att spela för
Riktigt bra välkomstbonus!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


n/a

Ingen välkomstbonus
Sätt in valfri summa
Bra spelbolag med höga odds!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller


n/a

Ingen välkomstbonus
Sätt in valfri summa
Seriöst spelbolag med lång tid i branschen!
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller

Läs mer om:

Spel utan insättning
Oddsbonus
Insättningsbonusar
Mobilbonusar
Cashback
Cash-out
Riskfria spel
Gratisspel
Betting utan registrering
Bettingsidor
Nya spelbolag
Kampanjer