bettingsidor med svensk licens

Hitta bäst bettingsidor online

Bettingsidor på nätet och att betta på sport online har blivit mäkta populärt de senaste åren. Det finns bet sidor som passar alla typer av betting entasuaster. Numer är det inte bara Svenska Spel som erbjuder sportsbetting, Det finns ett otroligt stort utbud av spelbolag idag som både kan ge dig bättre odds och ett större spelutbud. Gillar du att exempelvis att betta på fotboll så kan du räkna med att så gott som alla spelbolag erbjuder den typen av betting. Spelare som är mer inne på travsport kan hitta bettingsidor som har en större inriktning på travspel och så vidare.

Läs mer om bettingsidor

Vi listar endast seriösa bettingsidor

Som du säkert redan vet så listar vi bettingsidor tillsammans med deras insättningsbonusar och omsättningskrav. Bettingsidorna vi listar måste alla uppfylla vissa kriterier för att synas i våra listor. De viktigaste kriterierna vi kollar på är dessa:

 • Att de har ett gott spelaransvar.
 • Erbjuder en bra support.
 • Har svensk spellicens.
 • Erbjuder bra spelarvillkor.

Bettingsidor för nybörjare

För en nybörjare inom betting så är det inta alltid så lätt att veta i vilken ända man ska börja för att hitta den perfekta bettingsidan. Då det finns en hel uppsjö av bettingsidor så rekommenderar vi dig självklart att jämföra en bettingsida med andra för att på så vis hitta en bet sida som passar just dig.

Här ska vi ge dig några tips om vad vi tycker är viktigt att kika efter när man ska hitta rätt i djungeln av alla betsidor. Börja med att kolla nedanstående faktorer. Då har du kommit långt på vägen.

 • De bästa oddsen.
 • Vilka välkomstbonusar som erbjuds.
 • Spelutbudet som bettingsidan har.
 • Om spelbolaget har Svensk spellicens.
 • Omsättningskrav vid spel.
 • Spelfunktioner som live odds etc.
 • Metoder för insättningar och uttag.
 • Att spelandet fungerar bra både på dator och mobila enheter.

Självklart så kan det vara svårt att hitta en bet sida som kan erbjuda allt men ett tips är att jämföra spelbolagen på någon utav alla jämförelsesidor utav bonusar och odds som finns. Självklart kan du även göra det här på sportbetting24.se också. Här jämför du endast bland seriösa och väletablerade spelbolag, och alla med Svensk spellicens. Att välja bettingsidor med svensk spellicens är viktigt för dig som spelar då du kan plocka ut eventuella vinster skattefritt.

Tjäna pengar på betting

Förutom att det är otroligt roligt att spela så går det absolut att tjäna bra med pengar på betting. Det finns olika typer av spelare, spelare som vill nå toppen och bli proffs på sin betting men även de spelare som spelar lite för nöjes skull. Vilken typ av spelare du än är så finns alltid möjligheten till goda vinster. Det finns flera exempel på spelare som har betting som sitt levebröd. Man får inte glömma bort att endel tyvärr hamnar i ett spelberoende. För att undvika detta så ska du aldrig spela för mer än du har råd med. Känner du att spelandet har tagit övertag så kan du tillfälligt stänga av ditt spelande hos spelpaus.se. Ett sunt spelande vinner du på i längden.

Det bästa tipset vi kan ge dig är att läsa på. Sportbetting är riktigt kul men aningen svårare än tillexempel casinospel som slots spel. Vill du lära dig mer om olika speltermer så rekommenderar vi dig att läsa våran spelskola där vi tar upp de viktigaste termerna inom betting.

Med rätt bettingsida har du större förutsättningar att lyckas

Med rätt förutsättningar så blir inte spelandet roligare och du har större chans att lyckas med din betting. Spelkänslan ska infinna sig direkt när du registrerar dig hos spelbolaget. Med det menar vi att det ska vara enkelt och flyta på från att du registrerar dig som ny kund till spelandet är avslutat. Registreringsprocessen skall helst ske enkelt med en elektronisk id handling som Bank-ID. När du väl ha registrerat dig så ska du lätt kunna göra en insättning till spelsajten, enklast sker detta med Swish som fler och fler spelbolag valt att implementera. Andra betalningsmetoder fungerar också bra men enligt vår erfarenhet så är insättningar med Swish snabbast.

För att spelkänslan på riktigt ska infinna sig så är en snabb och lättnavigerad spelsajt att föredra. Det finns inget värre än bettingsidor med trögladdade undersidor. Som tur är så är de flesta spelsidor vi testat och listar på sajten mycket snabba och lättnavigerade.

När det väl är dags att börja betta så är spelutbudet viktigt att kika närmare på. För att nämna några så har de stora och väletablerade bolagen som Betsafe, Betsson, Unibet och Comeon alla ett bra och stort spelutbud.

Bettingsidor med livebetting

En kul funktion som flera spelbolag erbjuder är livebetting. Med live betting får du direkt åtkomst till flertalet sportevenemang. Med livebetting som även kallas livespel kan du lägga ett bet under pågående match. Här är det extra viktigt att spelbolaget har en bra live-betting funktion, uppdateringar ska skötas snabbt utan fördröjningar. Flera spelbolag har även en livestreaming funktion där du enkelt kan livestreama matcher direkt på spelbolagets bettingsida. Unibet är en bettingsajt vi kan rekommendera för bra livebetting.

Bettingsidor med svensk spellicens

Svenska spelbolag har tidigare behövt söka sina licenser på annat håll än Sverige. Malta är ett land som de flesta svenska spelbolag valt att stationera sig på men även i andra länder som Cypern och Curacao. Efter att det svenska spelmonopolet slopats har staten istället infört en Svensk spellicens. Med detta så har spelbolagen blivit tvungna att ansöka om en svensk spellicens för att kunna verka och marknadsföra sig i Sverige. Vill du veta mer kan du läsa vår guide om svensk spellicens.

Svenska Bettingsidor och odds sidor

Det finns ett antal svenska spelbolag, alltså bolag som är är svenska i grunden och startade av svenskar. Generellt så kan man säga att det är bra att starta sin betting på något av de Svenska bolagen. Svenska bettingsidor är i högre grad anpassade för svenskar och du får du tillgång till en svensktalande support och svenska spelmanualer. Detta gör det enklare för dig att komma igång och satsa på spel.

Höga bonusar med låga omsättningskrav

Det kan vara lätt att stirra sig blind på skyhöga bonuserbjudanden när man besöker en bettingsida. Självklart så är en hög bonus alltid bra men glöm inte att kolla omsättningskraven. Med omsättningskrav menas hur många gånger du måste omsätta en bonus innan du kan plocka ut vinster. Det optimala är alltså att försöka hitta högst bonus med så lågt omsättningskrav som möjligt.

Slipp att skatta på vinster

När du spelar på en spelsajt som har svensk licens behöver du aldrig vara orolig för att behöva skatta på vinstpengarna. Då alla spelsidor som är registrerade inom ett EU land låter dig plocka ut skattefria vinster. I Sverige är det istället spelbolaget som måste skatta på sina vinster. För Sverige gäller 18% skatt för spelbolagen och 0% skatt för dig som spelare. Med detta sagt så kan du alltid känna dig lugn när du väljer ett spelbolag med svensk spellicens.

Bettingsidor med svensk licens

  FÖRDELARBONUSOMS.KRAVRECENSIONBESÖK
spelbolag med swish
hajpersvensk spellicens Slipp krånglig registrering
Blixtsnabba utbetalningar
Slipp omsättningskrav
Ingen

BONUS


0x
min.odds n/a
Hajper
bonus
Till Hajper18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Slipp krånglig registrering
Blixtsnabba utbetalningar
Slipp omsättningskrav
Till Hajper18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

spelbolag med swish
snabbaresvensk spellicens Slipp krånglig registrering
Blixtsnabba utbetalningar
Slipp omsättningskrav
Ingen

BONUS


0x
min.odds n/a
Hajper
bonus
Till Snabbare18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Slipp krånglig registrering
Blixtsnabba utbetalningar
Slipp omsättningskrav
Till Snabbare18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

bethardsvensk spellicens

50 kr för varje 1000 kr du spelar för
Mycket snabba utbetalningar
Zlatan Ibrahimovic som delägare
50kr upp till 10 gr

500 kr
Bonus


0x

min.odds 1.80
Bethard
bonus

Till Bethard18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

50 kr för varje 1000 kr du spelar för
Mycket snabba utbetalningar
Zlatan Ibrahimovic som delägare
Till Bethard18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller


spelbolag med swish
rizksvensk spellicens

Lätt att spela i mobilen
Otroligt snabba utbetalningar
Enkel & lättnavigerad sajt
Ingen

BONUS


0x
min.odds n/a
Rizk
bonusTill Rizk18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Lätt att spela i mobilen
Otroligt snabba utbetalningar
Enkel & lättnavigerad sajtTill Rizk18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
888sportsvensk spellicens Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr
Riktigt bra och stort spelutbud
Väletablerat och seriöst bolag
500% upp till

500 KR
Bonus


8x

min.odds 1.8
888Sport
bonus
Till 888Sport


18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällerSätt in 100 kr – Spela för 600 kr
Riktigt bra och stort spelutbud
Väletablerat och seriöst bolagTill 888sport18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällerspelbolag med swish
unibetsvensk spellicens

Spela enkelt med Bank-id
Stort och populärt spelbolag
Uttag behandlas samma dag
200% upp till

2000 KR
Bonus


5x

min.odds 1.4
Unibet
bonus

Till Unibet18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Sätt in 500 kr - Spela för 1500 kr
Stort och populärt spelbolag
Uttag behandlas samma dagTill Unibet18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällerspelbolag med swish
betsafesvensk spellicens

Sätt in 500 kr – Spela för 1000 kr
Bra odds och ordentligt spelutbud
Erbjuder bra funktion för cash-out
100% upp till

500 KR
Bonus


8x

min.odds 1.5
Betsafe
bonus

Till Betsafe18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller


Sätt in 500 kr – Spela för 1000 kr
Bra odds och ordentligt spelutbud
Erbjuder bra funktion för cash-outTill Betsafe18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällerspelbolag med swish
bettsonsvensk spellicens

Sätt in 2500 kr - Spela för 5000 kr
Över 4000 olika spel på sport
Erbjuder cash-out
100% upp till

2500 KR
Bonus


8x

min.odds 1.5
Betsson
bonus

Till Bettson18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Sätt in 2500 kr - Spela för 5000 kr
Över 4000 olika spel på sport
Erbjuder cash-outTill Bettson18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällerscandibetsvensk spellicens

Smidig mobilsida
Populärt Svenskt spelbolag
Stort och bra spelutbud
Ingen

BONUS0x

min.odds n/a
Scandibet
bonus
Till Scandibet18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Sätt in 1000 kr – Spela för 1500 kr
Populärt Svenskt spelbolag
Stort och bra spelutbud

Till Scandibet18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällerspelbolag med swish

comeonsvensk spellicens

Sätt in 1000 kr – Spela för 3000 kr
Stort utbud av oddsspel
Hög välkomstbonus för nya spelare
200% upp till

1000 KR
Bonus


12x

min.odds 2.0
Comeon
bonus


Till Comeon18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Sätt in 500 kr – Spela för 1500 kr
Stort utbud av oddsspel
Hög välkomstbonus för nya spelare


Till Comeon18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällermrgreensvensk spellicensDubbel vinst upp till 5000 kr
Supersnabba uttag till ditt konto
Riktigt bra spelutbud spelutbud
100% vinst upp till

5000 KR
Bonus


UTAN KRAV

Mrgreen
bonus

Till Mrgreen18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Dubbel vinst upp till 5000 kr
Supersnabba uttag till ditt konto
Riktigt bra spelutbud spelutbudTill Mrgreen18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller


betwaysvensk spellicens

Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr
Lättnavigerad och enkel sida
Mycket bra spelutbud
100% upp till

1000 KR
Bonus


6x

min.odds 1.75
Betway
bonus


Till Betway18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr
Lättnavigerad och enkel sida
Mycket bra spelutbudTill Betway18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällerpafsvensk spellicens

Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr
Stort och bra spelutbud
Registrering med BankID
100% upp till

100 KR
Bonus


UTAN KRAV
Paf
bonus

Till Paf18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr
Stort och bra spelutbud
Registrering med BankIDTill Paf18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällerspelbolag med swish

leovegas sportsvensk spellicens

Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr
Riktigt bra välkomstbonus
Enkel och mobilanpassad sida
100% upp till

2000 KR
Bonus


8x

min.odds 1.80
Leovegas
bonusTill Leovegas18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Sätt in 1000 kr – Spela för 3000 kr
Riktigt bra välkomstbonus
Enkel och mobilanpassad sidaTill Leovegas18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällerspelbolag med swish
nordicbetsvensk spellicens

Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr
Riktigt bra spelutbud
Lättnavigerad sajt på dator och mobil
100% upp till

2000 KR
Bonus8x

min.odds 1.8
Nordicbet
bonus


Till Nordicbet18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr
Riktigt bra spelutbud
Lättnavigerad sajt på dator och mobilTill Nordicbet18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällerlegolasbetsvensk spellicens

Stor inriktning på travsport
Fler alternativ för insättningar och uttag
Högst odds på trav och v75
50% upp till

250 KR
Bonus5x

min.odds 1.20
Legolasbet
bonus


Till Legolasbet18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Stor inriktning på travsport
Fler alternativ för insättningar och uttag
Högst odds på trav och v75Till Legolasbet18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällercasinostugansvensk spellicens

Sätt in 1000 kr – Få gratisspel för 4000 kr
100% oddsbonus upp till 500 kr
Erbjuder både oddsspel och casino
200% upp till

1000 KR
Bonus


8x

min.odds 2.0
Casinostugan
bonus
Till Casinostugan18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Sätt in 1000 kr – Få gratisspel för 4000 kr
100% oddsbonus upp till 500 kr
Erbjuder både oddsspel och casinoTill Casinostugan18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällerspeedybetsvensk spellicens

Spela enkelt utan konto och registrering
Mycket smidig och lättnavigerad sida
Mycket snabba uttag direkt
Ingen

BONUS


INGET KRAV
Speedybet
bonus
Till Speedybet18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Spela enkelt utan konto och registrering
Mycket smidig och lättnavigerad sida
Mycket snabba uttag direktTill Speedybet18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällergutssvensk spellicens

Inget omsättningskrav
Stort och bra spelutbud
Lättnavigerad sajt och många spel
Ingen

BONUS


INGET KRAV
Guts
bonus

Till Guts18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Inget omsättningskrav
Stort och bra spelutbud
Lättnavigerad sajt och många spelTill Guts18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällercherry casinosvensk spellicens

Inget omsättningskrav
På marknaden sedan 1963
Bra och mobilanpassad sida
Ingen

BONUS


INGET KRAV
Cherrycasino
bonus

Till Cherrycasino18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Sätt in 100 kr – Spela för 500 kr
På marknaden sedan 1963
Bra och mobilanpassad sidaTill Cherrycasino18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gällerbetsersvensk spellicens

10 € i cash vid ett första bet på 20 €
Många bra kampanjer och rebjudanden
Erbjuder spel på både odds och casino
Betta för 20€ få

10€ i cash
Bonus


INGET KRAV
Betser
bonus


Till Betser18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
10 € i cash vid ett första bet på 20 €
Många bra kampanjer och rebjudanden
Erbjuder spel på både odds och casinoTill Betser18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller