Streama fotboll – Att streama på sport har blivit enormt populärt vare sig du vill streama fotboll, tennis, eller någon annan stor sport. Internet har medfört att du numer kan streama sport gratis. Fördelarna med att streama fotboll och andra sporter är flera.

Då TV-bolagen har börjat ta väldigt mycket betalt för att man ska kunna följa sina favoritsporter och favoritlag. Att betala 1000 tals kronor per år för olika prenumerationstjänster kan kännas dyrt för de flesta och det har medfört att sport streaming på nätet har blivit mäkta populärt då du kan spara hundralappar varje månad.

Live streama fotboll och annan sport hos spelbolagen

Det finns ett flertal spelbolag som ger dig möjlighet att streama fotboll och sport i största allmänhet. Det är en tjänst som är väldigt uppskattad då du kan se dina favorit matcher helt gratis. Det enda spelbolagen kräver är att man gör en mindre insättning på sitt spelkonto innan man kan börja streama. Det är ofta en liten summa som vanligtvis inte överstiger mer än 50 kronor.

Det är mycket enkelt att streama sport hos spelbolagen vi listar. Så här går det till:

  1. Registrera ett konto på någon utav dessa spelbolag: Unibet, Betsson, NordicBet, eller LeoVegas
  2. Gör en insättning
  3. Börja streama

streama fotboll

Dessa spelbolag kan vi varmt rekommendera för livestreaming

1. Unibet
Unibet TV håller toppklass när det gäller livestreaming. Du kan streama alla fotbollsmatcher från de europeiska toppligorna samt andra sporter som tennis, handboll, baseboll, basket och ishockey.
Se enkelt datum och tider för kommande matcher genom Unibets smidiga TV tablå.

Unibet Livestreaming

2. Betsson
Betsson erbjuder en mycket bra och smidig tjänst för livestreaming. Likt Unibet så har även Betsson en smidig tablå för att se kommande matcher. Du kan livestreama så gott som alla typer av sport hos Betsson.

Betsson Livestreaming

3. NordicBet
NordicBet har ett stort och brett utbud av sporter i sin streamingtjänst och självklart är det helt gratis. Det spelar ingen roll ifall du använder dator, surfplatta eller mobil. NordicBets streamingtjänst fungera lika bra i alla enheter.

Nordicbet Livestreaming

4. LeoVegas
LeoVegas är ganska nya med livestreaming av sport men det gör dem ej sämre. De har ett riktigt stort utbud i klass med andra spelbolag som erbjuder streamingtjänster. Streama allt från fotboll, tennis och handboll hos LeoVegas.

Leovegas Livestreaming

Om du inte har upptäckt möjligheten med att streama fotboll eller någon annan favoritsport gratis än så tycker vi att någon av ovannämnda spelbolag är väl värda att kika närmare på.