veckans speltips

Speltips 2019-01-12

Då var det äntligen helg igen och Premier League är åter tillbaka efter FA-cupens omgång men nu har istället Serie A speluppehåll då det är Coppa Italia. Cup-spel kan vara väldigt kluriga då vissa ställer upp med b-laget medan andra går all in. Om en tränare sitter löst vill han inte dra på sig ytterligare en förlust och därmed kan en cupmatch tas på lika stort allvar som en ligamatch eller CL/EL-match osv. I helgen väntar några riktigt underhållande matcher, bland annat London-derbyt mellan West Ham – Arsenal. Här kommer några rekommenderade spel från oss på Sportbetting24.se – OBS! Kom ihåg, spela bara för pengar som du har råd att förlora.

Lördag

West Ham – Arsenal

Kl: 13:30

Londonderby! Dessa matcher brukar alltid vara sevärda och kan sluta lite hur som helst. Förutsättningarna är följande: Ligafemman Arsenal ligger för tillfället precis utanför CL-platserna och det skiljer 3 poäng upp till ligafyran Chelsea. West Ham har blandat och givit under säsongen och kryssade senast hemma mot Brighton 2-2. Dessförinnan vart det förlust borta mot Burnley (0-2). Man var inne i ett stim och hade ett tag fyra raka segrar men på de fyra senaste har det blivit 1 vinst (1-2 borta mot Southampton) samt två förluster (2-0 borta mot Burnely, 0-2 hemma mot Watford) samt krysset senast. Arsenal vann senast komfortabelt mot Claudio Ranieri’s Fulham (4-1) men vart dessförinnan avklädda borta mot Liverpool, hela 5-1. Även Arsenal har varvat bra och fint spel med riktiga bottennapp. Emery och hans Arsenal måste ta poäng för att haka på i toppen, frågan är dock om det blir en eller tre poäng? Arsenal-seger med 2,05 i odds lockar mer än Oavgjort/Arsenal odds 1,30. Vi chansar på en Arsenal-vinst i derbyt.

Arsenal vinst odds 2,05

Portsmouth – Blackpool

Kl: 16:00

Här beger vi oss till Englands tredjeliga, League 1. Ligaledaren Portsmouth går som tåget och radar upp vinster. Det har blivit någon plump i protokollet här och där men överlag så känns laget väldigt stabilt.
Portsmouth har 4 raka vinster i bagaget och hemma mot 11:an Blackpool som har en vinst på 6 matcher luktar det åt den femte. Hela 22 poäng skiljer lagen åt i ligan…
Vi på Sportbetting24.se har även koll på de lägre divisionerna då det kan finnas riktigt spelvänliga matcher med bra odds att hämta!

Portsmouth vinst odds 1,61

Söndag

Everton – Bournemouth

Kl: 15:15

Här har vi två mittenlag som ligger 11:a respektive 12:a i ligan på samma poäng (27p). Everton kommer med två raka förluster, senast hemma mot Leicester med 0-1 och dessförinnan 0-1 borta mot
Brighton. På de senaste 8 matcherna har man en seger (1-5 borta mot Burnley) och två oavgjorda. Även Bournemouth har haft det tungt den senaste tiden, en vinst (2-0 Brighton) på de senaste 7 matcherna. Senast vart det 3-3 borta mot Watford. Inbördes möten brukar bli målrika och de fyra senaste gångerna lagen har mötts har båda lagen gjort mål. Jag vill dock lyfta ett varningens finger då Everton inte gjort mål på de två senaste matcherna mot minst sagt överkomligt motstånd.

Båda Lagen Gör Mål odds 1,61

Leave a Reply