jämföra spelbolag
Om du inte ens vill fundera över hur man på bästa sätt jämför spelbolag så finns det en ganska enkel lösning. Använd dig helt enkelt utav de sajter som specialiserar på att jämföra spelbolag. Där hittar du utförliga genomgångar av de befintliga aktörerna, och vad det är som gör dem unika. Känner du dig inte manad att på egen hand göra allt arbete så är jämförelsesajter förmodligen det bästa sättet för dig att få en snabb överblick över de olika spelbolagen.

Jämföra spelbolag på egen hand

För dig som är redo att bege dig på en resa mot att på egen hand jämföra vad olika spelsajter har att bjuda på så kan vi hjälpa dig på vägen med en lathund. Genom att förhålla dig till dessa tre punkter är du på god väg till att lyckas jämföra spelbolag och själv avgöra vilka som passar dig bäst.

  • Bra förmåner för nya användare
  • Relevanta licenser och tillstånd
  • Insättnings- och uttagsmetoder som passar just dig

Låt oss titta närmare på vad dessa punkter innebär i praktiken

Förmåner för nya användare
Nu för tiden är det faktiskt något utav spelarnas marknad. Operatörerna måste verkligen tävla om att locka användare. Detta innebär att det finns många förmåner att ta del av. Som ny användare hos ett visst spelbolag kan man i många fall ta del av väldigt många unika bonusar och kampanjer. Säkerställ att du faktiskt får konkurrenskraftiga erbjudanden när du skaffar ett konto.

Relevanta licenser och tillstånd
Att spelbolagen har giltiga licenser och tillstånd har blivit allt mer viktigt på senare tid. I och med att Sverige har infört en licensbaserad spelmarknad så är det viktigt att spelbolaget du använder har en svensk licens, annars riskerar du att få betala skatt på dina vinster och löper risken att bolaget inte uppfyller de höga krav på trygghet och säkerhet som faktiskt ställs på svenska operatörer.

Insättnings- och uttagsmetoder som passar dig
Numera finns det oerhört många sätt att hantera pengar. Allt ifrån klassiska betal- och kreditkort till en stor mängd e-plånböcker. Vi svenskar har även förmånen att i många fall kunna spela på kasino med hjälp av faktura, då Sverige blivit något utav en utpost för fintech-bolag. Men detta innebär att du även behöver ta ställning till hur du vill hantera pengar. Se till att den sajt du spelar på faktiskt stödjer de betalalternativ som du kommit att förlita dig på. Oavsett om det gäller direktinsättningar eller pålitliga mellanhänder så går det inte att underskatta vikten av bra insättnings- och uttagsmetoder.

Finns det andra saker man bör tänka på?

Även om dessa tre punkter verkligen är avgörande så finns det såklart även andra saker som inverkar på ett spelbolags kvalitet, och som man bör tänka på när man jämför spelbolag. Detta kan handla om saker såsom tillgängligheten på en bra mobilapp eller möjligheten att få kontakt med kundtjänsten precis när man önskar. Men enligt Lotteriinspektionen så värderar svenskar främst trygga spelbolag som har relevanta tillstånd och erbjuda säkra metoder för pengahantering. Det är däremot i slutändan upp till dig själv att säkerställa att den operatör du väljer att spela hos lever upp till dina egna krav.