no deposit bonusar

No deposit bonus

I den här guiden ska vi gå igen allt som har med No deposit bonusar att göra. En no deposit bonus är en bonus utan insättning, alltså gratispengar du kan spela upp. Faktum är att dessa bonusar tyvärr inte är allt för vanliga bland spelbolagen men får du chansen att hitta en så kan kan det absolut vara värt att anta erbjudandet. Du ska ska dock ha ett par saker i åtanke med denna bonusform.

Bonusen kommer med krav

För alla bonustyper finns krav och så även för denna. Spelare har som regel endast tillgång till en no deposit bonus, Alltså en bonus per spelbolag. Vanligen omfattas denna insättningsfria bonus även av omsättningskrav. Det är inte ovanligt att bonusen måste omsättas minst 30 gånger innan eventuella vinstpengar kan plockas ut. Detta kan låta som svårt vilket det självklart också är, ha då i åtanke att du spelar för gratispengar. Därför är det helt riskfritt spel du ger dig in i.

Vad menas med bonus utan insättning?

I praktiken innebär det att du inte behöver sätta in egna pengar för att bli tilldelad en bonus. Nu tänker du säkert att detta låter för bra för att vara sant men faktum är spelbolagen ibland gör mycket för att locka spelare till just deras spelsajt, de vinner på det i längden. Efter att ha testat att spela gratis på ett vist spel är möjligheten stor att man faller för spelandet och i slutändan spelar för egna pengar.

Gäller No deposit bonusar även för odds spel?

Denna bonusform är inte inriktad främst mot casino som många kan tro, bonusen tilldelas för alla typer av spelformer till skillnad från tillexempel free spins som ofta erbjuds på slotts. Som vi nämnt tidigare är spel utan insättning inte särskilt vanligt nuförtiden men håll ögonen öppna så kanske du har turen med dig och finner en.

Detta ska du tänka på

Även om bonusar utan insättning egentligen är mer tilltänkta som ”testa på spel” för att slutligen bli en betalande kund så är chansen till vinst inte obefintlig. Har du hittat en insättningsfri bonus kan dessa saker vara värda på att kika närmare på:

  • bonussumman

bra no deposit bonusar utan insättning ska helst vara rejält tilltagen så du får så mycket pengar som möjligt att spela för.

  • Omsättningskravet

Försök att hitta så låga omsättningskrav som möjligt, lägre omsättning ger större vinstchans.

slutsats

Får du erbjudande om en no deposit bonus så tycker vi absolut att det är värt att testa spellyckan. Även ifall vinsten uteblir så har du alltid fått en stunds spelglädje.