bäst odds bonusar

Bäst odds bonusar med bankid

Våra absoluta favoriter bland odds bonusar

Som ny kund hos ett spelbolag blir du nästan alltid erbjuden en odds bonus. Odds bonusar erbjuds av spelbolagen för att locka dig som spelare till just deras spelbolag. Odds bonusar ger dig större vinstchanser och spelglädje.

Men att hitta rätt odds bonusar är inte alltid så enkelt. Vi har sätt flera exempel på bonuserbjudanden som är för bra för att vara sanna, många gånger fint paketerade men ofta med omsättningskrav och regler som ej är godtagbara.

Vi vågar påstå att alla bonusar på denna sida är bra bonusar från riktigt pålitliga spelbolag. Dock finns det alltid de som sticker ut lite extra och vi har tagit fram våra absoluta favoriter, i detta fall odds bonusar och alla från spelbolag där du lätt registrerar dig med mobilt bankID. Vi kan glatt meddela att just dessa spelbolag även varit våra besökares favoriter detta år.

Dessa bonusar kommer från bra spelsidor online. Vi vågar påstå att spelsajterna nedan är bland de bästa just nu vare sig det gäller kundnöjdhet, spelutbud, betalningsmetoder och kundsupport. Dessa spelbolag kan du känna dig trygg med att registrera ett konto hos då de alla har svensk spellicens och tar ett stort ansvar för sina spelare.

Så fungerar en oddsbonus

Odds bonusar är så gott som alltid procentuellt uträknade på din insättning. Nedan ska vi ge dig ett exempel på hur det kan se ut.

Låt oss säga att en bettingsida ger dig 100% odds bonus upp till 1000 kronor. Sätter du då in
1000 kronor får du 1000 kr extra i bonuspengar. En insättningsbonus måste nästan alltid omsättas ett vist antal gånger innan vinster kan plockas ut, det kallas omsättningskrav.

Bäst odds bonusar just nu

SpelbolagVälkomstbonusOmsättningskravHämta bonus
LeoVegas Sport100% upp till 2000 kr8x bonus, minsta odds 1.8Till LeoVegas
Speedy Bet100% upp till 2000 kr8x bonus, minsta odds 1.8
888Sport500% upp till 500 kr8x bonus, minsta odds 1.6
Betsson100% upp till 1000 kr8x bonus, minsta odds 1.5
Snabbare100% upp till 2500 kr16x bonus, minsta odds 1.5
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Leave a Reply